Hakkan ettevõtjaks - ettevõtlusblogid ja rahateemalised netilehed

Internetis on mitmeid huvitavaid ja kasulikke soovitusi ettevõtjaks hakata soovijatele ja ka neile, kes juba on ettevõtjad.  Toon ära valiku mõnedest lugudest, mis on pärit ettevõtlusteemadel kirjutavatest blogidest või internetilehtedest .

Ettevõtlusblogi "Hakkanettevõtjaks": 8 asja mida alustav ettevõtja peaks teadma

Ettevõtlusega alustamine võib olla inimese jaoks oluline väljakutse ja elu muutus, mida sageli edasi lükatata. Näiteks võidakse oodata sobivamat aega või paremat äriideed. Tegelikkuses toimub ettevõtjaks kasvamine ettevõtluse käigus. Eestis on ettevõtlusega alustamine tehtud eriti lihtsalt, kuna alustamiseks ei ole vaja enam ka äriühingu asutamist. Oluline on pigem alustada ja tegutseda! 

Raamatust “Burn the Business Plan” on Carl J. Schramm välja toonud 12 praktilist soovitust alustavatele ettevõtjatele. Toon nendest välja 8 kõige olulisemat.

Rohkem loe ettevõtlusblogis "Hakkanettevõtjaks"



Ettevõtte asutamise eelsed toimingud

Enne kui hakkad äriühingut asutama või ennast FIE-na registreerima, on sul kui alustaval ettevõtjal tarvis läbi käia hulk samme. Enne äriühingu asutamist vasta järgmistele küsimustele...

Rohkem loe EAS netilehelt


Kas päevakauplemisega saab rikkaks?

Taavi Pertman, blogija

Lühidalt: Päevakauplemisega saab väga hästi raha kaotada. Pikemalt, loe edasi. Elame huvitavatel aegadel, kus nii börsil toimunud IPOd kui ka Funderbeami investeeringud võivad ühe päevaga teha 60-70%+ tõuse. Paljud aktsiad teevad aastaga 700%+ tõuse ja tõusul lõppu ei paista. Sellistel aegadel ilmuvad välja tavapärasest rohkemad tegelased oma oskustega kiitlema. 

Rohkem loe blogist Rahafoorum




Kommentaarid